Кодови на AFK Arena August 2023 – Бесплатни дијаманти

КОДОВИ НА АФК АРЕНА

Кодови на AFK Arena – Дали сакате да откриете Кодови на AFK Arena? Вие сте земјиште на вистинското место каде што ја наведовме тековната работа AFK кодови.

Постојано ќе ја ажурираме оваа страница за да додаваме нови кодови и да ги отстрануваме непотребните кодови од оваа страница.

Денес, во овој пост го научивме целосниот процес на откупување на AFK-кодовите чекор по чекор, а исто така водевме како да добиете UID и како да добиете код за потврда.

Откупете ги кодовите на AFK Arena

Кодови на AFK Arena моментално понудените вклучуваат бесплатни дијаманти, Злато, Свитоци за херој и фракција, Камења на душата, и повеќе.

За повеќе акциски авантуристички откупи кодови – Промо кодови на Warframe, Мобилни откупни кодови на Call of Duty, PUBG Mobile Redeem Codes, и Fortnite Redeem Codes.

Зошто губиме драгоцено време за повеќе читање, Дозволете ни да се фокусираме на нашиот нов код за откуп на AFK Arena?


Најновиот код на AFK Arena August 2023

Подолу ги спомнавме најновите работи Код на AFK Arena.

Активни кодови на AFK Arena:

КОД НАГРАДИ
tqa9c5g35y 30 Елитниот херој Soulstones + 600 Дијаманти
tq8agz7wyv 1К дијаманти + 3 Гради со големи херојски EXP + 3 Градите со херојска суштина + 3 Големи златни ковчези,
afk888 100 Херојска суштина + 300 Дијаманти + 20k Злато,
ЧУКАХАЕ333 2К дијаманти + 10 Свитоци на Stargazer + 10 Фракциони свитоци + 10 Заеднички свитоци на херојот
Брутус 2022 година 300 Дијаманти + 300k злато
ugh4shqjngq 30 Заеднички свитоци на херојот
misevj66yi 500 Дијаманти + 5 Заеднички свитоци на херојот + 60 Ретки херојски души

Прочитајте исто така: Minecraft откупи кодови

Истечени кодови на AFK Arena:

Оттогаш, овие кодови се истечени и повеќе не се валидни.

КОД НАГРАДИ
i4hhzxxvj7 120x Ретки херојски души, 60x Elite Hero Soulstones, EXP & Херојска прашина
i43a5pk3jw 60x Елитни души, 600x Дијаманти, 1x 24-часовно злато
j54umuazyy 600x Дијаманти, Ресурси
i4musq8dr6 1000x Дијаманти, 10x Заеднички свитоци за повикување
hwnwvxyzuy 5000x Дијаманти
5mjxtdpia 60x Elite Hero Soulstones, 300x Херојска суштина
AFKDLWNSUS 3000x Дијаманти, 30x Свитоци на фракции
zq9vrhx83e 600x Дијаманти, 1x 6 Часови Херојот EXP куп, 1x 6 Часови Херојот злато, 1x 6 Часови Hero’s Essence Pile
zq6apizmr6 300x Дијаманти, 30x Елитни души
i4hhzxxvj7 120x Ретки херојски души, 60x Elite Hero Soulstones, EXP & Херојски ковчези од прашина
101nc107h 100 Дијаманти, 100k Злато
badlijey666 100 Дијаманти, 100k Злато
d14m0nd5 100 Дијаманти, 100k Злато
311j4hw00d 100 Дијаманти, 100k Злато
Ch3atc0de 100 Дијаманти, 100k Злато
xmasl00t 100 Дијаманти, 100k Злато
zbyfikwsit 10x Картички за гледање ѕвезди, x2000 дијаманти, 10x Повика свитоци, 10x Свитоци на фракции
Принцот на Персија 500 Дијаманти, 500k Злато, 500 Херојска суштина
deq63bqdnu 300 Дијаманти, 20 Елитниот херој Soulstones
d39rqrbdcr 300 Дијаманти, 20 Елитниот херој Soulstones
ck4kjutz6k 300 Дијаманти, 20 Елитниот херој Soulstones
AFK2022 10x Временски амблем, 10x Обични свитоци на херојот, 10x Свитоци на Stargazer, 888x Дијаманти, 8888x Лабораториски монети, 8888x Херојски монети
y9khdntp3v 1000К злато, 60x Ретки херојски души
y9ntv77jvf 1000x Херојска суштина, 120x Ретки херојски души, 30x Elite Hero Soulstones
Среќна 2022 година 50x Свитоци на фракции
yazyax56rz 300 Дијаманти, 20 Елитниот херој Soulstones
wfmh5n68wt 200 Дијаманти, 200k Злато
x7vxbnice7 Награда: 300 Дијаманти, 20 Елитниот херој Soulstones
wf7wcxr4nz 1000 Дијаманти, 2x 8 Час херој Exp гајба, 8x 8 Часовна златна гајба, 2x 8 Часовен гајба со херојска суштина
dwn8ekefbd 30 Заеднички свитоци на херојот, 888 Дијаманти, 8888 Жетони за лавиринт, 8888 Херојски монети
essrysfcrm 888 Дијаманти
xiaban886 500 Дијаманти, 5x Голем гајба со херој EXP (8 Часови)
личност5 500 Херојска суштина, Дијаманти 500, Злато 500 илјади
9qgzux8k82 300 Дијаманти, 20 Елитниот херој Soulstones

Како да ги откупите кодовите на AFK Arena 2023

Подолу имаме водич кој покажува како да се направи чекор по чекор процесот на откупување на кодот.

Чекор 1: Посетете го https://cdkey.lilith.com/afkarena

Код за откупување на AFK

Чекор 2: Внеси UID број.

Чекор 3: Стави Код за верификација.

Чекор 4: Ако не го дознаете кодот за потврда, па кликнете на” Како да го пронајдете вашиот код за верификација” врска.

Чекор 4: На крај кликнете на “Логирај Се” копче.

AFK награда

Чекор 5: Добијте ја вашата награда во поштенското сандаче за играта.

Исто така Проверете: Кодови за влијание на Genshin

Преземете ја играта

преземање на андроид Преземање на Apple

Како да го добиете вашиот код за потврда

1). Во играта, Кликнете на вашиот плеер Avatar во горниот лев агол на екранот.

Икона AFK се намалува

2). Кликнете на Поставување.

Опција за поставување AFK

3). После тоа кликнете на “ Код за верификација

Приказ за верификација на AFK

4). Добијте го вашиот код за потврда.

Код за потврда на AFK

5). Ќе го добиете вашиот код за потврда, а потоа одете на Страна за откуп на AFK.


Како да го пронајдете вашиот UID

Во играта, Кликнете на вашиот плеер Avatar во горниот лев агол на екранот.

Икона AFK се намалува

Ќе го видите вашиот UID број на горната десна страна на екранот.

AFK UID

Прочитајте исто така: Кодови на Светот на воените бродови


Како да добијам нови шифри на AFK Arena?

Лилит, развивачот на играта често ќе обезбедува ажурирани кодови на AFK Arena Официјална страница на Фејсбук и Официјален Твитер.

Ако не можете да најдете на официјалните страници на Фејсбук и Твитер. Не грижете се дека ќе ја ажурираме оваа страница постојано со најновиот код кога ќе добиеме нов код.

Повеќето кодови обично кореспондираат со значајни настани како што е објавувањето на нови херои, годишнини пресвртници, и сезонски настани во играта.


Официјална веб страна: Кликни тука

Белешки: Ги собравме сите информации за Кодови на AFK Arena едни од други веб-страници.


Кодови на AFK Arena – Најчесто поставувани прашања

П. Кои се шифрите на AFK Arena?

Одговор. Кодовите на AFK Arena се збркана серија на букви и броеви што може да се откупат во играта за бесплатни награди. Развивачот на игри Лилит редовно ги објавува со шифри за специјални настани кои седат покрај други за кои се чини дека немаат датум на истекување.

П. Каде е кодот за подарок во АФК Арена?

Одговор. Стартувајте ја AFK Arena и изберете Quests со кликнување на копчето со стрелка. Отворете ја вашата пошта и побарајте код за потврда. посетете ја официјалната страница за откуп и внесете го кодот за потврда, а потоа пополнете го најавувањето. ќе го внесете кодот за подарок што сакате да го откупите.

П. Како да добијам AINZ во AFK Arena?

Одговор. Наметка од Ainz Ooal може да се добие со продажба на материјали во играта или со купување со вистински пари.

П. Дали функционираат хакерите на AFK Arena?

Одговор. Нема хакери со дијаманти или злато достапни во AFK Arena.

П. Како да добиете легендарни херои во АФК Арена?

Одговор. Легендарните херои од нивоата се добиваат со ретка реткост (повремено кај Елитната реткост) додека хероите од растечки нивоа се добиваат со реткост на елитата.


Заклучок

Се надевам дека ќе ги најдете потребните информации за Кодови на AFK Arena во оваа статија. ако имате нов код и не најдете информации од оваа статија, оставете коментар во полето за коментари