Minecraft Shlyej kodet sot 2023

Kodet e shëlbimit të Minecraft

Kodet e shëlbimit të Minecraft – ç'kemi djema !! po kërkoni Kodet e shëlbimit të Minecraft? Ky është vendi i duhur ku ju kërkoni për kode të reja të riblerjes për Minecraft 2023.

Lojtarët mund të përdorin kodet për të marrë burime nga Minecraft, kartat e dhuratave, llogaritë premium, dhe shumë më tepër sesa të keni një udhëzues për ju se si t'i shpengoni ato, dhe më shumë informacion.

Ju mund të blini karta Minecraft nga një numër i shitësve të ndryshëm me pakicë duke përdorur para të vërteta. Të gjithë kërkojnë falas, karta dhuratë falas, dhe zbritje të tjera pasi nuk kanë mundësi të blejnë karta.

Për të luajtur Minecraft në një PC, duhet të keni versionin Java të lojës. Edhe pse ato ofrojnë prova falas, ju duhet të paguani për të vazhduar të luani lojërat tuaja të preferuara kur të mbarojnë provat.

Kodi i shëlbimit të Minecraft

Nëse keni një kod të kartës së riblerjes, ju gjithashtu mund të shëlboni botimin Java në një qendër shpengimi. Sot, ne do të ndajmë shumë burime falas në këtë artikull, duke përfshirë Shlyej kodin për versionin Java.

Le të mos e humbim kohën tonë dhe të hidhemi lart për të shlyer kodin e Minecraft ose Kodi i shëlbimit të Minecraft Javaeditio.


Minecraft Redeem Codes Prill 2023

Më poshtë kemi renditur kodin promovues falas të Minecraft 2023.

Kodet falas të Minecraft:

Kodet e reja:

 • KPTQM-2TFH3-GM4Y2-MGF26-QHRYZ
 • BMDYK-8LHX6-QPAZ5-JFRV9-NSWGC
 • XWTCP-6KJE7-GUFQ8-HVNY2-DRZAM
 • BMDYK-8LHX6-QPAZ5-JFRV9-NSWGC
 • NRYQM-2ZBX9-PJLV5-CTKG7-SWFDH
 • 9KSG-QVKE-BMNJ
 • GLLN-CZJE-TXXT
 • 6CER-7637-MVUD
 • 2AGT-N89Q-9T9F
 • NQHY-JSR8-PGFH
 • 6JZW-DQHJ-E9J7
 • E63-ECRX-Y9XB
 • MTZ-XUXP-SYEX
 • CER-7637-MVUD
 • 2AGT-N89Q-9T9F
 • NQHY-JSR8-PGFH
 • 6JZW-DQHJ-E9J7

Kodet falas të dhuratave të Minecraft:

 • 8Pëlhurë-LKAC-PQLA
 • TXVA-KJ3O-WNNA
 • VBUT-ISIL-9LOE
 • NVX3-DSML-OAUD
 • HKJH-YIUS-K2KS
 • JHGJ-IYOA-IUOU

Gjithashtu Kontrollo:


Si të shpengoni kodet e Minecraft?

Hapi 1: Vizitoni Zyrtare Minecraft faqe interneti

Faqja zyrtare e Minecraft

Hapi 2: Klikoni mbi Shlyej Butoni në anën e djathtë të këndit.

Qendra e shëlbimit të kodit Minecraft

Hapi 3: Futni kodin tuaj në dosje SHKRUANI KODIN kuti.

Hapi 4: Së fundi goditi në ” Paraqisni ” butonin për të marrë shpërblime.

Luaj online falas

Butoni "Luaj tani".


Minecraft Redeem Code Falas i papërdorur

 • Q7Y8TWCVHF648VND8D258BXNC
 • 6E9TGV3G5YZB2PUV6SGLJZW9C
 • DH34PEKYTGLS8QDEHGXASDMG9
 • JHWK3885MT7SH2NRSXJ5WEP2K
 • AG7JE6B9L7B7JP9JQ7PY9REYA
 • H9JRJM37ADRLCPNSJLKS4RGP4
 • SXFTHYDU76CFGQ7EM2CLU3ERR
 • 8R4SSZCJ3B74EDLCFF258HNNW
 • ENX3MXKLGXRKSFRNJP4GACH9H
 • LY5ZEETTCBH8JGUTL9887D9S3
 • WGUQPLXMCHTR8PUY8SCCJHDNS
 • 9LYP49NHTJMNUSLNXWRMU7N84
 • 57ZTVWR7PAMK7HAECWMUQY23S
 • 3X4T2R8VHLARRETA574EW5368
 • HWXS26HT9PXUNDG3847QL24DD

Shkarkoni lojën

shkarko android shkarko Apple

Lexoni një postim tjetër: Kodet promovuese të Clash of Clans


Minecraft Java Edition Kodi i Dhuratës Pa pagesë 2023

Një version i Minecraft i quajtur Minecraft Java Edition u krijua posaçërisht për pajisjet me ekran me prekje si telefonat inteligjentë dhe tabletët.

Ofron lojëra me shumë lojtarë, duke ju lejuar të luani me miqtë tuaj edhe nëse nuk jeni duke përdorur të njëjtin kompjuter.

 • BVNI-7FFD-AMN9
 • DFSO-76XS-HDDS
 • UKTU-HGFA-KJFD
 • MUST-QMNZ-5RRV
 • WJHV-3GIO-XXOI
 • RFG9-XSBV-JHNS

Kërkesat e sistemit Minecraft Java Edition 2023

Minecraft Java Edition 2022 Kerkesa minimale Minecraft Java Edition 2023 Kërkesat e rekomanduara
CPU Intel Core i3-3210 3.2 GHz/ AMD A8-7600 APU 3.1 GHz ose ekuivalent Intel Core i5-4690 3.5 GHz / AMD A10-7800 APU 3.5 GHz ose ekuivalent
GPU (I integruar) Grafika Intel HD 4000 (Ura e Ivy Bridge) ose seria AMD Radeon R5 (Linja e mbulimit) w/ OpenGL 4.4
GPU (Diskret) Nvidia GeForce 400 Seria ose AMD Radeon HD 7000 seri me OpenGL 4.4 GeForce 700 Seria ose AMD Radeon Rx 200 Seria (duke përjashtuar çipat e integruar) w/ OpenGL 4.5
RAM 4GB 8GB
HDD Të paktën 1 GB për bërthamën e lojës, hartat, dhe skedarë të tjerë 4GB (Rekomandohet SSD)

Pse luaj versionin JAVA të Minecraft?

Karakteristikat kryesore të Minecraft Java Edition

 • Mund të luhet në një sërë sistemesh, duke përfshirë Windows, Linux, dhe Mac
 • Fitimi i aksesit te fotografitë e çastit për të mundësuar përdorimin e hershëm të veçorive të reja
 • Realms for Minecraft Java Edition është i pajtueshëm
 • mbështet lëkurat dhe modalitetet e personalizuara të bëra nga lojtarët
 • ofron përditësime të rregullta përmes botuesit të lojës.
 • Ekzistojnë kode falas të Minecraft Java Edition.

Shkarkoni Java Edition Minecraft për PC

Butoni i shkarkimit


Shënime: Ne mbledhim informacione aktuale rreth Kodet e shëlbimit të Minecraft nga burime të ndryshme të faqes në internet.


Kodi i shëlbimit të Minecraft – Pyetjet e shpeshta

P. Si të merrni Minecraft falas për të shlyer kodet?

Përgjigje. Grabpoints.com është një nga faqet e internetit më të mëdha për përdorimin e kodeve falas të dhuratave Minecraft. në Grabpoints.com, Ju mund të fitoni pikë duke marrë anketa, duke parë video, kompletimin e ofertave, dhe duke ftuar miqtë.

P. Çfarë është Minecraft Java Edition për të shlyer kodet falas?

Përgjigje. Kuponët falas dhe kodet e dhuratave për Minecraft Java Edition janë në dispozicion për lojtarët për t'i përdorur për të marrë artikuj dhe veçori premium në lojë pa pasur nevojë të paguajnë asnjë para.

P. Mund të merrni Minecraft falas?

Përgjigje. Për përdoruesit e Android, ekziston një provë falas e Minecraft Pocket Edition. vizitoni faqen zyrtare të internetit Minecraft për përdoruesit e Android dhe pretendoni atë.

P. Si të merrni një kod dhuratë Minecraft nga Java?

Përgjigje. Ju mund të blini karta dhuratë nga Amazon. Megjithatë, Përdoruesit mund të hyjnë aktualisht vetëm në edicionin amerikan të Amazon përmes faqes së internetit Minecraft.


konkluzioni

Shpresoj që të keni gjetur të gjitha informacionet rreth Kodet e shëlbimit të Minecraft. Ne i përditësojmë këto postime sa më shpejt të jetë e mundur dhe nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë postim, kështu që ju lini një koment në kuti.