Kodet MTG Arena Prill 2023 Lista e plotë

Kodet MTG Arena

Kodet MTG Arena – po përpiqeni të mësoni për Kodet MTG Arena? Ju nuk keni pse të shkoni në një faqe tjetër interneti. para se të zbuloni kodet tuaja, mund të qëndroni këtu dhe gjithashtu ta lexoni këtë artikull deri në fund.

Kjo faqe interneti do të përditësohet herë pas here me kode të reja dhe do të heqë kodet e vjetruara nga ky postim.

Kodet MTG Arena mund të dalin nga një mori falas. dhe shpenguar për kozmetikë, pako, kartat individuale, stilet e kartave, and even whole decks.

Kodet MTG Arena

They’re useful for both beginner players looking to expand and expert players looking for more. make sure you will come back to this post bcoz we will update on a regular basis.

Let’s hurry up to redeem MTG codes before expired the code. read below the full guide on how to redeem and use it and also provide a complete list of MTG Arena codes.


New Free MTG Arena Codes April 2023

Below we have completed the listed redeem codes of MTG Arena. early get the code and get rewards.

Booster packs Arena Codes:

 • Luaj DMUAlkimia – Tre Alkimi: Dominaria booster packs
 • PlayDMU – Tre pako përforcuese të Dominaria United
 • LuajHBG - Tre Horizonte Alkimie: Paketat përforcuese të Baldur's Gate
 • Luaj AlchemyNewCapenna – Tre përforcues Alchemy New Capenna
 • PlayMID – Tre Innistrad: Paketa përforcuese Midnight Hunt
 • LuajDND - Tre aventura në paketat përforcuese të Forgotten Realms
 • PlayStrixhaven – Tre Strixhaven: Paketat përforcuese të School of Mages
 • Luaj Kaldheim – Tre pako përforcuese Kaldheim
 • Provoni Kaladesh – Një paketë përforcuese Kaladesh Remastered
 • PlaySNC – Paketa përforcuese Tri Streets of New Capenna
 • LuajNEOAlkimia – Tre pako përforcuese Alchemy Kamigawa
 • LuajNEO - Tre Kamigawa: Paketa përforcuese të Dinastisë Neon
 • PlayVOW – Tre Innistrad: Paketa përforcuese Midnight Hunt
 • PlayZendikar – Tre pako përforcuese Zendikar Rising
 • PlayM21 – Set me tre bërthama 2021 pako përforcuese
 • Luaj Ikoria – Tre Ikoria: Paketa përforcuese Lair of Behemoths
 • LuajTheros – Tre pako përforcuese Theros Beyond Death
 • Luaj Eldraine – Tre pako përforcuese të Throne of Eldraine
 • PlayM20 – Set me tre bërthama 2020 pako përforcuese
 • PlayWarSpark – Tre pako përforcuese të War of the Spark
 • Luaj Ravnica – Tri pako përforcuese të Guilds of Ravnica

Përvoja rrit kodet e Arenës:

 • NivelUp – 2000XP
 • Burst restaurues – 2000XP
 • Mbingarkesa eksperimentale – 2000XP

Lexoni gjithashtu: Kodet e shëlbimit të WSOP

Kodet e Arenës së Kozmetikës :

 • Cabaretti Aleanca – Mëngë të reja Capenna Cabaretti
 • Gjithmonë MbaroPunën – Mëngë e kartës së familjes Riveteers
 • KrimiIsAnArtForm – Mëngë e kartës së familjes Maestros
 • Argëtim Nuk është Falas – Mëngë kartoni familjare Cabaretti
 • InformationIsPower – Mëngë e kartës së familjes Obscura
 • ReadTheFinePrint – Mëngë e kartës së familjes së ndërmjetësve
 • Më ndriço – Narseti, Stili i kartës Parter of Veils
 • ObscuraConnive – Mëngë familjare Obscura
 • RiveteerBlitz – Mëngë familjare Riveteers
 • MaestroCasualty – Mëngë familjare Maestros
 • BrokerShield – Mëngë familjare të ndërmjetësve
 • FoilFungus – Stili dhe karta e kartës Deathbloom Thallid
 • Mbi Hene – Arlin, Stili i kartës Voice of the Pack
 • ParallaxPotion – Rigjallëroni stilin dhe kartën e kartës
 • SuperScry – Zgjidh stilin dhe kartën e kartës
 • WrittenInStone – dua të, Stili dhe kartela e kartës Storm of Stone
 • ShieldsUp – Teyo, stili i kartës Shieldmage
 • Demon i brendshëm – Në Ob Nixil, stili i kartës së urrejtjes
 • SparkleDruid – Druid i stilit dhe kartës së kartës Cowl
 • Shiny Goblin Pirate – Stili dhe kartela fanatike e kartës Firebrand
 • FNMATHOM – dy artikuj kozmetikë të rastësishëm
 • RockJocks – Mëngë e kartës së kolegjit Lorehold
 • DebatiDuelistët – Mëngë e kartës së kolegjit Silverquill
 • MathWhizses – Mëngë e kartës së kolegjit Quandrix
 • SwampPunks – Mëngë e kartës së kolegjit Witherbloom
 • ArtClub – Mëngë e kartës së kolegjit Prismari

Gjithashtu kontrolloni: AFK Arena Codes Redeem

Shkarkoni lojën

shkarko android shkarko Apple

Si të shpengoni kodet MTG Arena?

Ndiqni hapat e mëposhtëm të thjeshtë për të shlyer Kodet e Arenës të MTG.

Ka dy mënyra për të shlyer kodet MTG. le të diskutojmë mënyrën e parë për të shlyer Kodet MTG.

Për Rrugën e Parë:

Hapi 1: Nisni lojën në PC.

Hapi 2: Pastaj Klikoni në Skeda e dyqanit në krye të ekranit.

MTG Arena Redeem kodet

Hapi 3: Në këndin e sipërm të djathtë, ka një kuti të vogël teksti ovale me emrin ‘Reedom Code.’

Hapi 4: Fusni kodin në një kuti teksti dhe shtypni Hyni nga tastiera.

Për rrugën e dytë:

1). Visit the Official Page of Hyrja në MTG Arena

Hyrja në magjistar

2). Futni tuajën Email id dhe Fjalëkalimi në kutinë e tekstit.

3). Pastaj klikoni mbi HYNI për të hyrë në MTG.

4). Do të gjeni Panelin e Llogarisë në anën e djathtë të ekranit.

5). Pas kësaj zbuloni “Shpengoj kodin” kuti.

6). Vendosni Kodin e Redeem nga lart përmendur.

7). Së fundi Klikoni në ” Shlyej” butonin për të fituar shpërblime.

Gjithashtu kontrolloni: League of Legends Redeem Codes

Shkarkoni për përdoruesit e PC

Butoni i shkarkimit


How to get more codes for MTG Arena?

Wizards do të përfshijnë shpesh kode në postimet e tij në MTG Arena, sidomos kur lëshohet një grup i ri.

Gjithashtu herë pas here do të ndajë një kod përmes MTG Arena në Twitter llogari. Nëse diçka shkon keq në Arena, mbani një sy për çështje teknike.

Nëse nuk do të gjeni kode të reja, mbani sy në këtë postim. herë pas here e përditësojmë këtë postim me kodet e fundit dhe më shumë informacion.


Faqja zyrtare e internetit: Kliko këtu

Shënime: Ne mbledhim informacione aktuale rreth Kodet MTG Arena nga faqet e internetit të njëri-tjetrit.


Kodet MTG Arena – FAQE

P. A ka kode MTG Arena?

Përgjigje. MTG Arena përpiqet të kënaqë masat duke shpërndarë kode promocionale për artikuj falas me raste. Këto kode MTG Arena merren nga burime të ndryshme dhe mund të blihen për një shumëllojshmëri të mirash.

P. Sa kode Arena mund të përdorni?

Përgjigje. Kodet MTG mund të blihen vetëm një herë për llogari. Lojtarët mund të marrin gjithashtu gjashtë kuponë shëlbimi të paketës përforcuese të Arena duke blerë një paketë para-lëshimi në tavolinë.

P. A kanë paketat përforcuese kode Arena?

Përgjigje. për fat të keq, Kodet MTG nuk disponohen aktualisht në kutitë përforcuese.

P. Si të zhbllokoni kuvertën e Arena MTG?

Përgjigje. Pas përfundimit të lojtarit të ri Sfidat me ngjyra, ten two-colour decks are unlocked individually through daily missions.


konkluzioni

Unë i sigurt shpresoj se ju do të gjeni informacionin tuaj të kërkuar rreth MTG Arena Kodet në këtë artikull. nëse keni ndonjë pyetje dhe nuk gjeni ndonjë informacion nga ky artikull, lini një koment në kutinë e komenteve.